27 Mart 2012 Salı

Logitech UE Air speaker!

Logitech, AirPlay özelliğine sahip yeni hoparlörü Logitech UE Air Speaker ile iTunes, iPhone, iPad ya da iPod touch’tan kablosuz müzik yayını keyfi sunuyor.

Logitech ve Ultimate Ears tarafından tasarlanan Logitech UE Air Speaker, kişiye özel ayarlanabilen akustiği  ve etkileyici stereo sesiyle geniş bir ses alanı sağlarken, estetik çizgileri ve siyah rengiyle evinizin şıklığını tamamlıyor. 

Logitech UE Air Speaker’ın kurulumu da oldukça kolay. iPad’inizi, iPhone’unuzu veya iPod touch’ınzı doka yerleştirin ve Logitech EU Air uygulamasını yüklemek için ekrandaki talimatları takip edin, Wi-Fi şifrenizi girdikten sonra kullanmaya hazırsınız.

Logitech UE Air Speaker, ilk kurulumdan sonra ağınızdaki iOS 4.2 veya daha yüksek sürümlerle iPhone 4S, iPhone4, iPhone 3GS, iPod touch (ikinci, üçüncü ve dördüncü nesil), iPad, iPad 2 ya da iPad 3’e ya da ağınızdaki iTunes 10.1 veya yüksek sürümlü herhangi bir Mac ya da PC’ye anında bağlanır. Ayrıca siz müzik dinlerken, iPhone’unuzu, iPad’inizi veya iPod touch’ınızı şarj etmenizi sağlar.
Logitech UE Air Speaker’ın CES Inovasyon 2012 Tasarım ve Mühendislik Ödülleri’nde Kablosuz Handset Aksesuarları ürün kategorisinde Onur Ödülü’ne layık görüldüğünü belirten Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız Küçükkoyuncu, “Günümüzde müzikseverler daha çok iPad ve iPhone cihazları üzerinden müzik dinlemeyi tercih ediyor. Logitech UE Air Speaker, şık ve modern tasarımı, kolay kurulumu ve üstün özellikleriyle müzik tutkunlarına eşsiz bir ses deneyimi yaşatacak” dedi.

Logitech UE Air Speaker’ın Nisan ayında Amerika ve Avrupa’da piyasaya sunulması bekleniyor.


Logitech® UE™ Air Speaker

Temel Özellikler
• Apple AirPlay:
Apple AirPlay ile iPad®, iPhone®, iPod® touch veya laptopunuzdan sıkıştırılmamış ses aktarabilmek için evinizdeki Wi-Fi ağını kullanabilirsiniz.

• Kolay kurulum:
Kurulum uygulaması ile zaman kaybetmeden hazır olacaksınız. Cihazınızı Dock Connector’a yerleştirin ve uygulamayı yüklemek için ekrandaki talimatları takip edin, Wi-Fi şifrenizi girdikten sonra kullanmaya hazırsınız.

• Birden çok cihaza bağlanabilir: Kurulumdan sonra, Wi-Fi ağınızdaki iOS 4.2 veya yüksek sürümlerle veya ağınızdaki iTunes 10.1 veya yüksek sürümlü herhangi bir bilgisayar ile anında bağlanır. Böylece iPad’inizden, arkadaşlarınızın iPhone’larından veya laptoplarından eşleştirmeye gerek olmadan şarkılarınızı aktarabilirsiniz.

• Şık tasarım, yüksek ses: Estetik çizgileri ve siyah rengiyle odanıza şıklık katar ve etkileyici stereo sesi ile üstün ses deneyimi sunar.

• Apple Dock Bağlayıcısı: Siz müzik dinlerken, iPhone’unuzu, iPad’inizi veya iPod touch’ınızı şarj etmenizi sağlar.

Sistem Gereksinimleri
AirPlay aktarımı için:
-Wi-Fi ağı ve aşağıdakilerden en az bir tanesi:
• iPad 3, iPad 2, iOS 4.2 veya daha yüksek sürümlü iPad
• iPhone 4S, iPhone 4, iOS 4.2 veya daha yüksek sürümlü  iPhone 3GS
• iOS 4.2 veya daha yüksek sürümlü iPod touch (2. ,3. ve 4. nesil) 
• iTunes 10.1 veya daha yüksek sürümlü Mac® veya Windows® bilgisayar
Apple Dock Connector kullanarak çalmak için:
• iPad3, iPad 2, iPad
• iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G
• iPod touch (2. , 3. , 4. nesil)
-Önceki iPod modelleri ve diğer taşınabilir müzik çalarlar, tabletler ve akıllı telefonlar için 3.5 mm yardımcı giriş ile ses desteği (3.5 mm ses kablosu gereklidir fakat dahil değildir).

Ürün Özellikleri
• Boyutlar (L x W x H): 506 x 152 x 140 mm
• Ağırlık: 2815 gram

kaynak : veteknoloji.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder